DE GB FR IT NL ES CZ PL RO HU

Bun venit la Pensiunea Sighisoara!

Buna,dragi oaspeti ai Pensiunii Sighisoara,prieteni din Sighisoara si din toata Romania.
Dupa ce in anul 1992 am venit in Romania, experienta proprie a stat la baza extinderii Pensiunii Sighisoara.Din cauza obstacolelor specifice tarii,la inceput ne-a fost neclar cum vom putea executa extinderea unei case de locuit pentru a o transforma in pensiune. Macar ne-a fost clar ceea ce nu ne doream:camere cu igrasie,mucegai,insecte,saltele vechi,bai cu igrasie,camere intunecoase si urat mirositoare,usi atarnate,apa care curge mereu la toaleta si din 9 canale TV existente sa functioneze doar 3, personal dezinteresat si curatenie aparenta.
La noi hotarasc oaspetii cand si ce trebuie curatat, cand se schimba prosoapele si lenjeria de pat. Micul dejun este inclus in pretul de cazare si de obicei se stabileste cu o seara inainte deci,in general mic dejun standard, dar tinem cont si de preferintele oaspetilor. Conform experientei obtinute pana acum aceste decizii usureaza munca personalului nostrum.Bineinteles puteti sa comandati si celelalte mese dupa preferinta.Personalul nostru nu sta 24 de ore la receptie ci este 24 de ore la dispozitia dvs!Astfel va asiguram o sedere placuta la noi.

Dotarea

Dotarea existenta este conform standardelor,dar in cazul in care duceti lipsa de ceva vom cauta sa inlaturam imediat aceste lipsuri.

O poza spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Toate camerele duble(pana la 2 persoane) si apartamentele(pana la 4 persoane) au bai prevazute cu cabina de dus,toaleta,chiuvete oglinzi,apa calda si rece un uscator de par,prosoape.Toate camerele de la parter sunt prevazute pe langa corpuri de incalzit normale si suplimentar cu incalzire la podea,dulapuri pentru pastrarea hainelor.. 80% din apartamentele noastre au cate o mini-bucatarie prevazuta cu o chiuveta,resou electric cu 2 ochiuri,un frigider cu congelator,o masina de cafea,prajitor de paine,tacamuri,pahare,vesela dupa nevoi.Un apartament are in plus si un bar.Minibarul din frigider este dotat cu bauturi pe care le gasiti la sosire.

Va stau la dispozitie in caz de vreme frumoasa programe digitale(cca 100)prin Astra si Hotbird.In afara de aceasta (cca 40) programe prin cablu.In caz ca mai doriti si altceva va punem la dispozitie DVD-Player cu filme DVD pentru copii.

Fiecare apartament are de regula doaua camere prevazute cu un pat dublu si doua paturi pentru o persoana ,in camere diferite cu saltele,perini si plapume din germania. Dispuneti de internet permanent(fara costuri suplimentare)prin Wireless-Lan.In caz ca nu aveti Laptop nici o problema,fiecare apartament are cate un computer sau puteti folosi computerul central cu birou si scaun de sef..

Pentru pozele dvs digitale detinem aparatura necesara,copiator si scanner.Toate computerele sunt prevazute cu microfoane si au instalate programe VoIP. Momentan din pacate nu este posibil sa dispuneti de legatura telefonica in fiecare camera dar la intelegere cu personalul nostru puteti folosi oricand telefonul si faxul.Deasemenea puteti prin Skype Account PensionSighisoara sa telefonati sau sa fiti sunati.

Serviciile noastre.

In caz ca aveti nevoie de sfaturi sau ajutor,personalul nostru va sta la dispozitie 24 de ore pe zi.In caz ca doriti puteti sa inchiriati un automobil de la noi(la un prêt convenabil)Noi mijlocim si legaturi cu alte contacte : insotitori personali,ghizi pentru turul orasului - nici o problema,anuntati numai cu doua zile inainte.

Atentie :preturi suplimentare la excursiile de o zi la Sibiu,Brasov,Lacul Sarat –Ocna Sibiului.In cazul folosirii serviciului de taximetrie pentru iesiri in oras apelati la relatiile noastre pentru a nu fi taxati suplimentar(comanda este gratuita). Cu ajutorul personalului nostru putem organiza la solicitarea dvs :calarit,motocros si seri de gril.

Pentru ca infrastructura nu este inca la nivelul vesteuropean puteti sa va asteptati pe drum si la unele neajunsuri.